MENIU
Ciorba radauteana de pui

Ciorba radauteana de pui

 
Pret
17 Lei
TVA inclus
 
 
 
 
 
După cum îi spune și numele, ciorba rădăuțeană a fost preparată prima dată în municipiul Rădăuți din județul Suceava prin anii 70. Cea care a inventat acest sortiment de ciorbă este Cornelia Dumitrescu. Gospodina a introdus pui în Ciorbă de burtă, la insistențele soțului, care dorea ciorbă de burtă cu gust de pui. La scurt timp a introdus rețeta și în meniul restaurantului în care lucra. Ciorba a fost apreciată chiar și de către turiști străini, care au și cerut rețeta. Mulți bucătari sau patroni de restaurante au introdus rețeta în localurile lor.
 
 
Blog
FacebookInstagramTwitterTripadvisorYoutube
© Copyright Restaurant Casa Iris
Web design by Royalty
COMENZI TELEFONICE!
0721 79. 22. 77, 0256 425. 304
INFORMATII CLIENTI
casa_iris_tm@yahoo.com
ABONARE NEWSLETTER